Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, în Dobrogea

de Andreea PERHAIȚĂ Marţi, 26 Martie 2013 183
Administrația Națională de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice și a precipitațiilor ce se vor produce în intervalul 25 martie - 7 aprilie, în fiecare regiune a țării. Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia.
Sunt prognozate temperaturile maxime și minime, mediate pentru fiecare regiune a țării și adaptate local cu modele statistice și sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariție a precipitațiilor.
În Dobrogea, vremea va fi deosebit de rece până în data de 29 martie, cu maxime termice cuprinse în medie între 1 și 4 grade Celsius și cu minime negative medii între -3 și -1 grad. Apoi vremea va intra într-un proces de încălzire, astfel că în perioada 31 martie - 7 aprilie vor fi maxime termice în medie cuprinse între 12 și 14 grade Celsius și valori nocturne medii cuprinse între 5 și 7 grade Celsius.
În primele trei zile vor fi precipitații la început ploi, apoi și lapoviță și ninsoare, moderate cantitativ în data de 26 martie. Din 29 martie până la sfârșitul intervalului temporar vor fi ploi slabe.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei