Cum va fi vremea în weekend, la Constanța

de Cuget Liber Sâmbătă, 09 Mai 2020 130
Sâmbătă, se încălzește și o să avem soare, atmosferă plăcuta și poate câțiva stropi de ploaie în ținuturile estice.

Maximele pleacă de la 16 grade pe litoral și ating 26 de grade în sud-vestul extrem.

În Dobrogea și Bărăgan, ne așteaptă o zi frumoasă, cu temperaturi în creștere. Norii apar sporadic și maximele ajung pe la 24 de grade în zona Bărăganului. La malul mării va fi însă mai răcoare: se vor înregistra de la 16, la cel mult 19 grade.

Și mai sus, în Moldova sudică și în nordul Munteniei, găsim soare, vreme bună și se face mai cald decât ieri. Temperaturile ajung la valori potrivite momentului, în jur de 23 de grade, iar șansele de ploaie sunt foarte reduse.

Încălzirea vremii se simte sâmbătă și în jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina. Maximele câștigă 3...4 grade față de ziua trecută, dar se înnorează din când în când și e posibil să vină și 2...3 stropi de ploaie.

În nordul Transilvaniei și în Maramureș, nu sunt semne de ploaie și o să avem vreme frumoasă, vânt domol și temperaturi mai ridicate decât ieri. Amiaza aduce valori agreabile, de 21...22 de grade.

În ținuturile vestice se face și mai cald. Se ating 24...25 de grade, norii apar destul de rar și vântul adie plăcut. Temperaturile cresc și pe timpul nopții.

În Transilvania, avem o dimineață cam rece, mai ales în depresiuni. Soarele încălzește treptat atmosfera și pe la amiază se ating 22 de grade în vestul provinciei. Doar în zonele de munte e posibil să picure trecător.

Un aer mai cald pătrunde astăzi și în zona Olteniei. Pe aici se ating cele mai ridicate valori, în jur de 26 de grade și atmosfera se menține însorită toată ziua.

Tendința de încălzire a vremii se păstrează și în ținuturile sudice. Vom avea o zi foarte reușită, cu câțiva nori de vreme bună și până la 25 de grade în termometre.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei