Ei sunt cei doi câştigători ai voucherelor de câte 500 lei fiecare, oferite de Cuget Liber și Cafe Roma

de Cuget Liber Joi, 30 Mai 2024 373
Concursul organizat de Cuget Liber şi Cafe Roma a ajuns la final. Asfel, în urma extragerii realizate de programul random.org, cei doi câştigători ai celor două vouchere în valoare de câte 500 lei fiecare sunt:
Cristi Salahoru
Adumitresei Tina Mihaela

Voucherele vor fi ridicate de la sediul Cafe Roma, pe 31 mai, unde mai multe domnişoare, care se vor ocupa de partea de hostess, vă vor îndruma pas cu pas şi vă vor spune cum puteţi intra în posesia lor.
Vă reamintim că pe 1 iunie, de la ora 20:00, sunteţi invitaţi cu mic, cu mare, în parcul de la Gară. Pentru prima dată în Constanţa, aici se va putea urmări o finală de UEFA CHAMPIONS LEAGUE, dintre Real Madrid și Borusia Dortmund, live, în aer liber, pe un monitor gigant de 24 mp. În plus, vă vor fi pregătite o sumedenie de surprize, numeroase premii, un photo corner, de unde veți pleca cu amintiri de neuitat. În plus, participanţilor la eveniment, Heineken pune la dispoziţia acestora, gratuit, 240 de beri, 50 de vouchere, în valoare de 20 de lei la Uber, 30 de mingi, patru cooler bags, 30 de small pop-up cooler. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei