Galerie foto - Campania "Cuget Liber". Elevii de la Școala nr. 8 sar în ajutorul copiilor din centrele de plasament

de Andreea PERHAIȚĂ Vineri, 15 Septembrie 2017 133
Elevii de clasa a III-a D de la Școala nr. 8 din Constanța au dat semnalul și s-au alăturat campaniei "Cuget Liber" de a-i ajuta pe copiii din centrele de plasament. Școlarii, coordonați de învățătoarea Constantina Roibu, au strâns hăinuțe, jucării, dulciuri, sucuri, fructe pentru a le oferi micuților care nu îi au alături pe părinții lor și pentru a le arăta că le pasă de ei.

"Periodic noi facem astfel de campanii de donații, tocmai pentru a-i implica pe copii. Am avut acțiuni și la azilul de bătrâni", a declarat directorul Școlii nr. 8, profesor Cosmin Badea.

XXX

Reamintim că redacția cotidianului "Cuget Liber" a inițiat săptămâna trecută o campanie umanitară cu scopul de a veni în ajutorul copiilor din centrele de plasament sau care se află în asistență maternală.

Dacă aveți jucării, obiecte de îmbrăcăminte, încălțăminte, fructe, dulciuri, rechizite care vă prisosesc le puteți oferi acestor micuți mai puțin favorizați de soartă.

Donațiile pot fi aduse la sediul Cuget Liber, pe bulevardul IC Brătianu nr. 5, până duminică, 17 septembrie, inclusiv. Toate acestea vor fi distribuite copiilor în cursul zilei de luni, 18 septembrie.

Vă invităm să vă alăturați campaniei noastre! Toate lucrurile dumneavoastră vor ajunge exact acolo unde trebuie! Tu cu ce poți ajuta?

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei