Galerie foto. Spectacol plin de emoție, la Constanța, de Dragobete

de Carmen MOCANU Sâmbătă, 25 Februarie 2017 164
Pentru că sunt buni români, locuitorii comunei Cumpăna nu au putut lăsa nesărbătorită ziua de 24 februarie. Casa de Cultură din localitate a găzduit un frumos spectacol artistic, intitulat "De Dragobete –Iubește Românește". 

Pentru că dragostea nu are vârstă, în sală s-au aflat numeroși oameni de toate vârstele. Pe scena caminului au evoluat: Ansamblurile "Româncuța" , "Mugurașii Cumpenei" si "Speranta", Școala de dans Laura Bogorodea, Școala de balet "Nicolae Spirescu", alături de soliștii Cătălin Câmpanu și Ștefania Luzinschi. 

Totodată, au încântat cu dulceața versului și a cântecului Ileana Șipoteanu, Mirela Pană, Emilia Plătică, Ionuț Dulgheriu. Spectatorii s-au bucurat de un regal artistic, într-un spectacol plin de emoție, de sensibilitate și candoare.

Pe de altă parte, în cadrul acestui spectacol a avut loc un eveniment caritabil intitulat "Iubește românește! - Mărțișor pentru Luiza", eveniment ce a fost dedicat Luizei, elevă a Liceului Tehnologic "Nicolae Dumitrescu", în clasa a V-a, care se află într-o luptă nedreaptă cu o boală necruțătoare.

Taguri

Comentează știrea

Profil
26 februarie 2017
Dragobetele

Felicitări doamnei primar MARIANA GÂJU și tuturor cumpănenilor, pentru frumoasa serbare organizată cu ocazia zilei iubirii in stil româneasc, de dragobete !

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei