Germania sprijină Poliția Română cu măști chirurgicale și echipamente IT

de Cuget Liber Miercuri, 06 Mai 2020 122
Ambasada Germaniei la București, Ministerul federal de Interne, Construcții și Dezvoltare Teritorială și Ministerul de Interne al Landului Baden-Wurttemberg sprijină Poliția Română cu 5.000 de măști chirurgicale, precum și cu echipamente IT, sponsorizarea ridicându-se în total la peste 25.000 de euro, informează agerpres.ro.

Potrivit unui comunicat de presă al Ambasadei Germaniei la București, echipamentele IT oferite Direcției de Combatere a Criminalității Organizate - laptopuri, computere, camere video, camere GoPro, imprimante multifuncționale, videoproiectoare, echipament pentru conferințe, camere endoscopice - vor sprijini Poliția Română în combaterea criminalității organizate, în special a traficului de persoane, a criminalității legate de droguri, precum și a criminalității informatice.

"Poliția Română este partenerul nostru esențial în ceea ce privește prevenția în domeniul criminalității la nivel european, un partener care realizează o muncă excepțională. De aceea, mă bucur în mod deosebit că, tocmai în aceste zile, putem sprijini în mod practic această cooperare îndelungată, bazată pe încredere", a declarat ambasadorul Cord Meier-Klodt, miercuri, la predarea echipamentelor.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei