Ghișee unice pentru plata taxelor și impozitelor locale

de Andreea PERHAIȚĂ Miercuri, 19 Septembrie 2012 279
Constănțenii, atât persoane fizice, cât și juridice, își pot plăti taxele și impozitele locale la ghișeele unice ale Serviciului Public de Impozite și Taxe Locale Constanța.
Astfel, pentru orice operațiune specifică activității instituției, contribuabilii se pot adresa la oricare din ghișeele SPIT, fără a mai ține seama de arondarea străzilor pe agențiile fiscale, a face diferența între persoană fizică sau juridică ori între suma de plată curentă sau în urmărire. 
Ghișeele unice se găsesc la sediile SPIT din str. Sulmona nr. 22, str. Atelierelor nr. 6, str. Grivița nr. 50, bd-ul Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, în incinta City Park Mall (sky level), str. Badea Cârțan nr. 3 și str. Nicolae Grindeanu nr. 66 (zona Km 4 - 5). Acestea sunt deschise publicului în zilele de luni, marți, miercuri și vineri, între orele 8,30 și 16,30, și joia, între orele 8,30 și 18,30. De asemenea, sediul din cartierul Palazu Mare, de pe strada Dumbrăveni nr. 1, este deschis în fiecare luni, de la ora 8,30 la ora 16,30. 
Plata impozitelor și taxelor locale se poate efectua și la ghișeele deschise în incinta Serviciului public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor din bd-ul Mamaia nr. 86 și la sediul fostului Centru de Informare pentru Cetățeni din str. Ecaterina Varga nr. 25-27. La sediul de pe bd-ul Mamaia, vinerea este program scurt, de la ora 8,30 până la ora 14,30. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei