Îți dorești o carieră în aviație? Compania aeriană Wizz Air își mărește echipa

de Isabel Andreea ANDRIEȘ Joi, 27 Octombrie 2022 673
Se fac angajări la Wizz Air. Compania aeriană are nevoie de personal nou și e pregătită să găsească pasionați de aviație, potrivit RomâniaTV

Compania aeriană Wizz Air a anunțat că va face angajări în perioada următoare. Cei care vor să lucreze în domeniul aviației pot aplica pentru postul de însoțitor de bord. Cei selectați își vor putea îmcepe activitatea în cadrul companiei de la începutul anului 2023.

După ce, în perioada pandemiei de Covid, multe companii aeriene s-au văzut obligate să renunțe la personal din cauza reducerii numărului de zboruri, iată că acum a venit momentul să-și mărească din nou echipa. Wizz Air e prima companie care a anunțat în această perioadă că va face angajări.

Compania a angajat peste 300 de persoane noi la bordul aeronavelor în acest an, iar acum se pare că urmează o nouă selecție fiindcă e criză de personal. În luna noiembrie vor avea loc evenimente de recrutare în orașe precum Suceava, București, Iași, Cluj-Napoca, Craiova, Botoșani, Bacău, Sibiu și Timișoara.
Cei care vor să participe la recrutări vor trece prin mai multe probe ca să vadă dacă sunt apți sau nu pentru a profesa în acest domeniu.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei