Mai aveți doar patru zile la dispoziție pentru plata impozitelor reduse cu 10%

de Mirabela ȘERBĂNESCU Marţi, 28 Martie 2023 324
Angajaţii Serviciului Public de Impozite şi Taxe (SPIT) Constanţa le reamintesc contribuabililor că vineri, 31 martie, este ultima zi în care pot beneficia de bonificația de 10% acordată persoanelor fizice, respectiv 5% persoanelor juridice, din cuantumul impozitului/taxei pe clădiri, impozitului/taxei pe teren și impozitului pe mijloace de transport.
Sumele datorate se pot achita prin următoarele modalități de plată dezvoltate de instituție: online, pe site-ul www.spit-ct.ro, integral sau în rate; pe site-ul www.ghiseul.ro; prin serviciul Internet Banking; prin ordin de plată predefinit pe canal electronic, utilizând Serviciul Internet Banking - Banca Transilvania.
De asemenea, se pot efectua plăţi prin intermediul telefonului mobil, prin aplicația e-Tax Mobile - SPIT, disponibilă pe AppStore și PlayStore, prin aplicația ghișeul.ro, disponibilă pe AppStore și PlayStore. Totodată, puteţi plăti prin ordin de plată, numerar sau prin intermediul cardului bancar, la orice agenție fiscală SPIT. Prin numerar (în municipiul Constanța) vă mai puteţi opri și la stațiile OMV Petrom, la agențiile băncii Garanti Bank și la toate oficiile Poșta Română. Pe această cale, instituția informează că începând cu data de 1 aprilie se vor calcula majorări de întârziere pentru sumele datorate primei scadențe a anului fiscal 2023, în cuantum de 1% pe lună şi fracţiune de lună, până la data stingerii debitelor restante, inclusiv. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei