Mai multe localități din județ, fără curent electric

de Andreea PERHAIȚĂ Joi, 10 Ianuarie 2013 445
Consumatorii din mai multe localități din județ nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore.
Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere rețele electrice, precum și posturi de transformare, Enel Distribuție Dobrogea, Zona MTJT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor.
Astfel, între orele 8,00 și 16,00, vor fi afectați consumatorii din localitățile Pecineaga și Chirnogeni, dar și cei din localitatea Techirghiol - străzile Răscoalei, Eroilor, Doctor Tătăran, Oituz, George Coșbuc, Costache Negruzzi, Alexandru Vlahuță, M. Șonțu, Mărășești, Ecaterina Teodoroiu, Griviței și Negru Vodă. 
Între orele 8,30 și 17,30, se va opri curentul în localitatea Nicolae Bălcescu, pe strada I.A.S. Balcan, în localitatea Dorobanțu, pe strada SUFV, și în localitatea Târgușor, pe străzile Agricultorului, Câmpului, Constanței, Crinului, Garofiței, Ghiocel, Fermei, Fundătura Crinului, Mușcatei, Panseluței și Trandafirului. 
De asemenea, între orele 9,00 și 16,00, vor fi întreruperi în localitatea Șipote, în Cernavodă - zona Voicu Daciu și în Medgidia - zona Ostrov.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei