Nouă destinație de vacanță cu zbor direct din București. Cât costă biletele de avion

de Madalina PETRESCU Marţi, 04 Iunie 2024 1449
Cei care nu și-au planificat încă vacanța pentru această vară pot să ia în considerare noua destinație cu zbor direct de la București care a fost inaugurată luni, 3 iunie.

Compania aeriană azeră Azerbaijan Airlines AZAL a inaugurat luni zborurile directe între Baku şi Bucureşti.

"Această nouă conexiune marchează un moment important pentru industria turismului din Azerbaidjan, deoarece deschide accesul către o piață europeană majoră și consolidează poziția țării ca destinație de top pentru călătorii", anunță Consiliul de Turism al Azerbaidjanului.

Vor fi două curse pe săptămână, în zilele de marți și joi. Biletele au fost puse în vânzare și costă în jur de 100 de euro, dar diferă în funcție de ziua aleasă.

Baku este un oraș dezvoltat și adesea este comparat cu Dubai. Până acum, zborurile către Baku erau doar cu escală de câteva ore în Turcia.

„Aşteptăm cât mai mulţi turişti să vină din Azerbaidjan în România, ei cunosc România încă din trecut. Cred că va fi foarte utilă această legătură directă. Mai nou, Baku devine un fel de Dubai. Ţara este foarte primitoare, iar Baku un oraş cosmopolit. Preţurile sunt accesibile şi acceptabile”, a declarat secretarul general al Guvernului, Mircea Abdrudean.

Românii care vor să viziteze Baku trebuie să știe că au nevoie de o viză care se poate obține în doar trei zile. Ea costă 20 de euro și era valabilă 90 de zile.


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei