O nouă eră în salubrizare: Iridex Group Salubrizare integrează lucrători din Bangladesh

de Cuget Liber Luni, 04 Decembrie 2023 646
Iridex Group Salubrizare Constanța a realizat un pas semnificativ în domeniul salubrizării din România prin angajarea a 23 de lucrători din Bangladesh, pentru operațiunile de salubritate din orașul Eforie. Această inițiativă nu reprezintă numai o noutate în industrie, ci și un model de integrare și colaborare interculturală.
Procesul de acomodare al lucrătorilor a fost rapid și eficient, având în spate suportul necondiționat al colegilor români. Această cooperare și ospitalitate au facilitat o integrare armonioasă, creând un mediu de lucru pozitiv și productiv.

„Prietenia și sprijinul oferit de colegii români au facilitat o integrare armonioasă, creând un mediu de lucru pozitiv și productiv. Suportul și ospitalitatea angajaților noștri din Constanța au jucat un rol cheie în această tranziție, demonstrând o deschidere remarcabilă către diversitate și înțelegere culturală”, spun reprezentanții Iridex Group Salubrizare.

Lucrători din Bangladesh au fost bine primiți și apreciați de întreaga comunitate din Eforie. „O dovadă concretă a succesului acestui demers se regăsește în feedbackul pozitiv al locuitorilor din Eforie. Sondajele realizate în comunitate au reflectat o apreciere semnificativă pentru calitatea și eficiența muncii prestate de acești angajați străini”, explică reprezentanții Iridex Group Salubrizare.

Încurajată de aceste rezultate pozitive, Iridex Group Salubrizare Constanța își extinde orizonturile prin recrutarea a încă 27 de cetățeni străini din Nepal și Bangladesh, semn al angajamentului continuu pentru diversitate și inovație.

„Un alt beneficiu notabil al acestei decizii este reducerea fluctuației de personal și fidelizarea angajaților. Lucrătorii devin experți în operațiunile, cerințele și standardele de securitate și sănătate în muncă, contribuind astfel la creșterea calității serviciilor oferite”, declară reprezentanții Iridex Group Salubrizare.

Pașii curajoși făcuți de Iridex Group Salubrizare Constanța transformă Eforie într-un model de eficiență și integrare culturală, demonstrând că diversitatea și inovația pot juca un rol esențial în îmbunătățirea serviciilor comunitare.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei