Parcul Gării se inaugurează pe 1 Iunie, de Ziua Copilului. Ce surprize îi așteaptă pe cei mici

de Mirabela ȘERBĂNESCU Miercuri, 29 Mai 2024 12804
După luni de zile în care Parcul Gării a fost răscolit de utilajele muncitorilor, iată că sâmbătă, 1 iunie, acesta va fi, în sfârșit, deschis. La finele anului trecut, când au început lucrările de reabilitare, imaginea parcului era una degradată, reabilitarea și modernizarea acestui loc fiind absolut necesară. Din acest motiv, Primăria Constanța a demarat proiectul privind reamenajarea întregului spațiu.
Ziua Copilului va fi sărbătorită, în acest weekend, în tot orașul, în parcuri sau pe bulevarde, cu spectacole, mascote, activități sportive, povești sau ateliere de creație, cu zâmbete până la urechi și surprize nenumărate.
Sâmbătă, începând cu ora 10:30, Parcul de la Gară îi va întâmpina pe cei mici într-o atmosferă de poveste: personaje îndrăgite, sute de baloane, face painting, muzică, dans, sport. Programul este următorul:
ora 10:30- Club „Amicii”
ora 11:00 - activități sportive CSM Constanța
ora 11:30 - dans în parc
ora 16:45 - Lumea Poveștilor
ora 18:00 - Fanfara „Muzica Apelor”
ora 22:00 - Finala Liga Campionilor UEFA.
În cazul în care nu puteți veni în parcul de la Gară, studenții Facultății de Arte din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța și Clubul „Amicii” au creat o lume a poveștilor pe care vor să o împartă cu micuții din tot orașul. Drept urmare, vor porni la drum și vor împărți magie astfel, ei vor fi prezenţi la ora 10:00, în parcul din Poarta 6, la 11:00 în parcul de la Far, la 12:30 în parcul de lângă Campus. Alte personaje de poveste vor striga prezenţa la ora 13:00, în parcul de la Casa de Cultură, la ora 14:00 în parcul din Tomis II, iar la ora 15:00, în parcul Tăbăcăriei. Și pentru că tot orașul sărbătorește, bulevardul Tomis, de la Capitol până la Lupoaică, se va transforma într-un loc plin de veselie și culoare și de copii cu gura până la urechi. În aceste locaţii, vor avea loc ateliere de pictură, activități sportive CSM, jocuri supradimensionate: Twister, Giant Jenga, Giant X & O, Giant Scrabble, spectacolul „101 Dalmațieni” şi o oră de dans sportiv.

Taguri

Comentează știrea

mitica
28 mai

URA si la gara! Vor avea acces copiii mecanicilor de tren, ai impiegatior de miscare si ai controlorilor de bilete!!

oameni rai...
29 mai

Mitica, de ce esti handicapat si denigrezi? Nu mai bine te duci tu in Khizdda mamucai tale si dispari definitiv?

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei