RAJA. Apă la robinete doar dimineața, timp de mai multe zile

de Alina DRACOPOL Sâmbătă, 22 Iunie 2024 485
În cursul serii trecute – 21 iunie 2024, la nivelul Sursei de Apă Puț 1 General Scărișoreanu, ce asigură necesarul de apă în localitățile General Scărișoreanu și Casimcea (comuna Amzacea) s-a înregistrat o avarie.
"În urma verificărilor efectuate în cursul nopții, s-a constat necesitatea înlocuirii mai multor tronsoane de la nivelul puțului existent, dar și realizarea unui nou foraj. Operațiunile de remediere a acestei situații sunt preconizate a se finaliza miercuri dimineață – 25 iunie 2024. În această situație, având în vedere debitul scăzut de apă pompat din puț, suntem nevoiți să restricționăm alimentarea cu apă către consumatorii deserviți de acest sistem. Astfel, în perioada 22 - 25 iunie 2024, apa va fi furnizată către abonații din localitățile General Scărișoreanu și Casimcea doar dimineața, în intervalul orar 08.00-12.00", transmit reprezentanții RAJA.
Taguri

Comentează știrea

Bukker
Duminica, 23 iunie

Vânzare! Mini aparatul de aer condiționat portabil răcește, hidratează și reîmprospătează. Silențios și portabil, poate fi dus la serviciu sau la plajă, răcește perfect și rapid camera. Preț foarte frumos --- https://use.my/arctrum

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei