RATC suspendă autobuzele pe ruta Constanța - Mamaia

de Andreea PERHAIȚĂ Joi, 29 August 2013 253
Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța suspendă, începând de luni, 2 septembrie 2013, autobuzele către stațiunea Mamaia. Măsura a fost luată din cauza fluxului de călători pe ruta Constanța - Mamaia din ultimele zile. Vor fi retrase din circulație traseele 40 Mamaia, 100 Mamaia și 102 Mamaia. 
De asemenea, traseul turistic Mamaia Estival deservit de autobuze etajate se suspendă cu aceeași dată. "Dacă vor fi condiții meteo favorabile și va exista un număr mare de turiști la sfârșit de săptămână, acest traseu turistic va funcționa și în week-end-urile viitoare", explică directorul general al RATC Constanța, Ovidiu Tănase. 
Taguri

Comentează știrea

RATC
29 august 2013
AUTOBUZE

Sa introduca autobuzele retrase pe ruta Constanta -Basarabi si retur.

ovidiu
29 august 2013
O noua linie de autobuze

Aceste trasee au circulat la un interval de 30 min,in timp ce microbuzele 301,303,305,310 au sosit in statii din 5 in 5 minute.Cit de eficiente au fost aceste trasee nu vom afla niciodata, cel putin dromaderele de pe traseul estival au circulat mai mult goale. Daca au retras aceste autobuze de pe traseu decit sa le tina la naftalina mai bine ar infiinta un traseu Palazu Mare -Gara CFR-cetatenii acestui cartier platesc aceleasi impozite ca si ceilalti constanteni.

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei