Reduceri la biletele pentru Trenurile zăpezii

de Andreea PERHAIȚĂ Marţi, 06 Ianuarie 2015 86
CFR Călători a lansat la data de 1 ianuarie 2015 oferta de călătorie Trenurile Zăpezii 2015. Iubitorii sporturilor de iarnă, și nu numai, beneficiază în perioada 1 ianuarie - 28 februarie 2015, de reduceri tarifare atractive la trenurile spre și dinspre cele mai căutate stațiuni montane pentru schi, cum sunt cele de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei, Petroșani - pentru stațiunile Parâng și Straja.

Reducerile tarifare sunt de 25 la sută pentru călătoriile cu punct de sosire / plecare într-una dintre stațiunile montane de pe ruta Sinaia-Brașov, 25 la sută pentru călătoriile cu punct de sosire / plecare din Vatra Dornei și Petroșani și între 31 și 56 la sută în toate zilele săptămânii, la trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia - Brașov și retur. 

De exemplu, pe ruta București - Predeal prețul biletului cu această ofertă este de 27,75 lei, cu 9,25 lei mai puțin față de prețul întreg. Pentru Constanța - Sinaia prețul biletului este de 53.65 lei, cu 17.85 lei mai puțin. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei