Reguli stricte la Colegiul Militar Constanța! Cine nu are voie să părăsească unitatea

de Florentina BOZÎNTAN Vineri, 12 Februarie 2021 644
Elevii de la Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” s-au întors, miercuri, 10 februarie, în bănci. Tinerii cadeți au revenit la cursuri eșalonat, iar din momentul în care au trecut de poarta colegiului, au fost preluați de echipa medicală a instituției, pentru triajul epidemiologic. În aceeași zi, elevii au fost testați pentru depistarea virusului SARS-CoV-2, iar după testare, ei vor putea părăsi unitatea de învățământ numai la finalizarea studiilor sau în situațiile prevăzute de actele normative în vigoare.
„Personalul colegiului s-a pregătit de întâmpinarea cadeților. Au fost luate măsuri pentru prevenirea și limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2, iar Direcția medicală monitorizează evoluția situației epidemiologice și coordonează activitățile de testare de tip RT PCR a elevilor și profesorilor.
De asemenea, pe perioada de activitate online a elevilor și profesorilor, conducerea colegiului a coordonat lucrări de îmbunătățire a condițiilor de trai, cât și de dotare a bazei materiale din unitatea de învățământ”, au transmis reprezentanții instituției de învățământ militar. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei