Reyna şi Negruţu şi-au găsit un nou cămin. Alte patrupede aşteaptă să fie adoptate

de Mirabela ȘERBĂNESCU Miercuri, 07 Iunie 2023 212
Alţi căţei de la Adăpostul Public de Animale Abandonate Constanța şi-au găsit, luna aceasta, un nou cămin. La începutul săptămânii, Negruțu a fost adoptat de o familie din zona Far care l-a tot îngrijit prin cartier, de-a lungul timpului. Oamenii l-au căutat timp de două săptămâni și s-au bucurat când li s-a comunicat că patrupedul a ajuns în adăpost și că este cazat de municipalitate. Cățelul în vârstă de zece ani a fost încredinţat gratuit prin contract de adopție, după ce a fost consultat de către medicul veterinar, care le-a înmânat stăpânilor săi și carnetul de sănătate în care sunt menționate procedurile medicale efectuate, inclusiv deparatizarea și sterilizarea patrupedului.
Zilele trecute a fost adoptată și Reyna, o cățelușă pentru care noii stăpâni au venit de la 100 km ca să o ia acasă. Pentru doritori, menționăm că toți cățeii care se dau spre adopție gratuită sunt deparazitați intern/extern, înregistrați în RECS, microcipați, îngrijiți, vaccinați conform graficului de vârstă și au carnet de sănătate.
Cei care doresc să devină stăpânii unui cățel pot vizita Adăpostul public de animale abandonate de pe strada Câmpul cu Flori nr. 11, în zilele de luni, marți, miercuri, vineri, între orele 10:00 - 14:00 şi joi, între orele 9:30 - 17:30. De asemenea, de luni până vineri, între orele 10:00 - 14:00, este deschis și Centrul de adopții „Norocel” pe strada Răscoalei 1907 nr. 4, unde sunt aduși câini propuși pentru adopție. Mai multe detalii puteți obține de la personalul de specialitate, la numărul de telefon 0733.045.213. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei