Șeful CNAIR: Din iulie, se va putea circula și pe sectorul de autostradă dintre DN4 și A2

de Andreea ANDRONACHE Miercuri, 19 Iunie 2024 555
Pe ultimii 10 km ai lotului 1 (Glina – Vidra) ai A0 Sud, se lucrează în ritm alert, iar în aceste condiții luna viitoare se va putea circula și pe sectorul de autostradă cuprins între DN4 și A2 (Autostrada Soarelui).
Constructorul turc al lotului 1 (16,93 km) lucrează acum la montarea parapetului pe bretelele care asigură accesul în și din A2, așterne balast stabilizat pe calea 1 în zona km 55+500 și execută rosturi de dilatație pe pasajul care traversează A2.
Potrivit șefului Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Cristian Pistol, după finalizarea acestor lucrări se va putea circula continuu pe autostradă de la intersecția cu DN6 până la Constanța (A0 Sud și A2), pe o lungime de 236 de km.
„Circulația pe Lotul 2 al A0 Sud (Vidra-Bragadiru) între intersecțiile cu DN6 și DN5 a fost deschisă anul trecut (2023), iar în luna aprilie 2024 a fost deschisă și o secțiune din 7 km din lotul 1, care continuă legătura până la intersecția dintre A0 și DN4”, adaugă Cristian Pistol.
Taguri

Comentează știrea

Willy
19 iunie

Vânzare! Mini aparatul de aer condiționat portabil răcește, hidratează și reîmprospătează. Silențios și portabil, poate fi dus la serviciu sau la plajă, răcește perfect și rapid camera. Preț foarte frumos. --- https://use.my/arctrum

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei