Tomac: Marea reformă a statului în România educată începe cu sancţionarea studenţilor

de Madalina PETRESCU Duminică, 03 Septembrie 2023 257
Marea reformă a statului în România educată începe cu sancţionarea studenţilor, a afirmat duminică europarlamentarul Eugen Tomac.

„În ciuda legii în vigoare care le asigură o reducere de 90% la preţul biletelor de tren, studenţii sunt lipsiţi de acest drept începând de astăzi. Şi asta pentru că Guvernul nu a publicat normele metodologice aferente Legii învăţământului superior nr. 199/2023. Să fie ignoranţă, să fie incompetenţă sau amândouă!? Tinerii din România nu sunt sursa de batjocură a autorităţilor, sunt viitorul acestei ţări şi singura ei speranţă”, a scris Tomac pe Facebook.



Taguri

Comentează știrea

fani
3 septembrie 2023
educatie

Draga domnule ,marea reforma va incepe atunci cand Dv.veti avea curajul sa faceti publica Hotararea Consiliului JAI din octombrie 2012 prin care se sublinia cauza pentru care tara noastra nu poate primi acceptul TUTUROR Ministrilor de interne al tarilor din UE de a intra in Schengen..Ar fi dreptul tinerilor sa afle de ce trebuie sa plece peste granita ,nu credeti ? Ce nu a facut romania ca nici la Consiliul JAI de anul trecut sa nu fie acceptata ?

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei