Traficul rutier se desfășoară în condiții normale, la această oră

de Mirabela ȘERBĂNESCU Joi, 09 Februarie 2023 235
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită, ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.
Totuși, se menține restricția pentru autovehicule cu masa mai mare de 3,5 tone pentru DN 22 Râmnicu Sărat, județul Buzău - limita cu județul Brăila. Și tot pe același drum național, însă pe raza județului Brăila, pe tronsonul cuprins între limita cu județul Buzău și municipiul Brăila, este impusă restricție pentru autovehicule cu masa mai mare de 7,5 tone.
Sunt semnalate porțiuni cu polei, carosabilul fiind alunecos, pe DN 2 Cleja-Răcăciuni, județul Bacău, nefiind sesizate evenimente rutiere. Se acționează cu material antiderapant. Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 București – Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești, A4 Ovidiu – Agigea și DN 1 Ploiești-Brașov, se circulă pe un carosabil preponderent uscat, fără precipitații și cu vizibilitate bună.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Ultima oră

Titlurile zilei