Transporturi cu depășiri agabaritice, pe traseul Agigea – Rafinăria Petro Brazi

de Petruta RIDICHE Duminică, 28 Aprilie 2024 193
Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța anunță că, până luni, 29 aprilie, se desfășoară cinci transporturi cu depășiri agabaritice pe traseul Agigea RORO PTF (județul Constanța) – DN39A - Agigea – DN39 - A4 – DN3 – Murfatlar – DN22C – Medgidia - DJ224 – DN2A - Giurgeni – Urziceni – DN22 – Buzău – DN1B – Albești Paleologu – DN1A – Centura de Sud Ploiești – DN1 – Bărcănești - Rafinăria Petro Brazi (județul Prahova). Vehiculele transportă structuri metalice.
Lățimea maximă a vehiculelor este 4,45 m, masa totală 52 tone, lungimea 26 m, înălțimea 5,20 m, viteza de deplasare fiind adaptată condițiilor de trafic. În conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.
Etapele de desfășurare ale transporturilor sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculele sunt însoțite de autovehicule autorizate și de echipaje ale poliției rutiere. Transporturile nu se vor desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.
Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33 și 021/9360. De asemenea, conducătorii auto pot accesa site-ul CNADNR, secțiunea Dispecerat - Situația Drumurilor Naţionale, dar și paginile de Facebook și de Twitter ale instituției. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei