Trenul regal a ajuns în Dobrogea! Custodele Coroanei române, în vizită la Constanța

de Andreea PERHAIȚĂ Sâmbătă, 16 Iunie 2018 604
Trenul regal a ajuns vineri în Gara Constanța, avându-i la bord pe Custodele Coroanei române, Majestatea Sa Margareta, Principele Radu și Principesa Maria. Cei trei au călătorit spre Dobrogea marcând astfel simbolic împlinirea a 140 de ani de la alipirea Dobrogei la țara mamă, precum și aniversarea a 160 de ani de la inaugurarea lucrărilor liniei de cale ferată Cernavodă - Constanța.
Trenul regal a oprit în Fetești, Cernavodă, Medgidia și Constanța, unde familia regală a luat parte la scurte ceremonii de primire, în prezența autorităților locale și a locuitorilor orașelor vizitate. La Constanța, Custodele Coroanei, Majestatea Sa Margareta, Principele Radu și Principesa Maria au fost primiți de reprezentanți ai autorităților locale, după care au vizitat fregata "Regele Ferdinand".
În cursul zilei de sâmbătă, Majestatea sa Margareta, în calitate de Președinte al Societății Naționale de Cruce Roșie din România, va vizita filiala de Cruce Roșie Constanța. Cu această ocazie, Custodele Coroanei se va întâlni cu reprezentanți ai conducerii filialei județene, precum și cu voluntari și membri de Cruce Roșie. În partea a doua a întâlnirii, Majestatea Sa Margareta este invitată să participe la atelierul de lucru unde voluntarii pictează obiecte ce vor fi oferite spre vânzare în cadrul unui concert caritabil programat zilele următoare și menit să strângă bani pentru un caz social.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei