Ultimele zile pentru plata taxelor şi impozitelor locale fără penalizări

de Andreea PERHAIȚĂ Miercuri, 29 Septembrie 2021 329
Reprezentanţii Serviciului Public de Impozite şi Taxe Constanţa amintesc contribuabililor că săptămâna aceasta sunt ultimele zile în care mai pot achita taxele şi impozitele locale pe 2021 fără penalizări. 30 septembrie este termenul scadent pentru plata impozitelor şi taxelor locale aferente celui de-al doilea semestru din anul fisal 2021.
„Pentru neachitarea obligaţiilor fiscale principale la termenul respectiv, începând cu 1 octombrie, se vor calcula majorări de întârziere în cuantum de 1% pe lună şi fracţiunile de lună, până la data stingerii sumelor datorate, inclusiv”, precizează cei de la SPIT. Impozitele şi taxele pot fi achitate online, pe site-ul instituţiei, integral sau în trei rate, prin programul BT, pe site-ul ghiseul.ro, prin serviciul Internet Banking sau prin ordin de plată predefinit, pe canal electronic. Plăţi se pot face şi prin intermediul telefonului mobil, prin aplicaţia e-Tax Mobile – SPIT sau prin ordin de plată la bancă, beneficiar fiind Primăria Municipiului Constanţa, cod fiscal 4785631.
La orice agenţie fiscală SPIT puteţi plăti prin numerar sau cu cardul şi tot numerar puteţi achita în magazinele Inmedio şi la staţiile OMV Petrom, la agenţiile băncii Garanti Bank sau la toate oficiile Poşta Română. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Ultima oră

Titlurile zilei