Un copil de 13 ani a murit după un antrenament de fotbal. Băiatul ar fi băut mai multe energizante

de Alina DRACOPOL Joi, 22 Februarie 2024 266
Un copil de 13 ani dintr-o localitate din județul Bistrița-Năsăud a murit după un antrenament de fotbal. Primarul comunei susține că baiatul ar fi consumat mai multe doze cu băuturi energizante  scrie site.ul stirileprotv.ro
Totul s-a petrecut miercuri seară, după ora 18, pe terenul de fotbal din localitatea Maieru. Edilul comunei le-a spus jurnaliștilor de la stirileprotv.ro, că băiatul ar fi consumat mai multe doze cu energizant înainte de a intra pe teren. 
Și una dintre profesoarele băiatului a povestit că mai mulți colegi ai copilului i-au transmis că acesta a cosumat mai multe doze din aceste băuturi.
Echipajele medicale care au ajuns la fața locului au încercat să îl resusciteze minute în șir însă baiatul nu a mai putut fi salvat. Cunoscuții spun că el nu era cunoscut cu probleme medicale și făcea sport de mult timp.
Reamintim
Comercianții care le mai vând adolescenților băuturi energizante pot primi amenzi de până la 30.000 de lei, conform legii care a fost votată marți.
De asemenea, va fi interzisă comercializarea acestor băuturi, cu un conținut ridicat de cofeină sau taurină, în incinta școlilor sau a spitalelor. 
Studii recente arată că peste 68% dintre adolescenți consumă energizante, care pot avea efecte negative asupra dezvoltării creierului.
Foto cu rol ilustrativ 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei