Unde mergem să muncim în străinătate. Salarii de mii de euro în Germania

de Andreea NĂSTASE Marţi, 18 August 2015 362
Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă dispune, prin intermediul Rețelei EURES, de 50 de posturi pentru lucrătorii calificați în domeniul hotelier - gastronomic, care doresc să desfășoare o activitate sezonieră în Germania, pentru ocuparea cărora se va organiza selecție la București, în luna octombrie.
Angajatori germani reprezentați de Serviciile de Plasare Internațională din cadrul Centralei de Mediere a Străinilor oferă locuri de muncă pentru următoarele ocupații: bucătar/bucătar șef/bucătar specialist (15 posturi), ospătar (15 posturi), barman (5 posturi) și personal în industria gastronomiei de sistem (15 posturi).
Salariul oferit este de 1.500-2.200 euro brut/lună, pentru posturile de ospătar și barman, 1.700-2.400 euro brut/lună, pentru posturile de bucătar/bucătar șef/bucătar specialist și de 1.450 euro brut/lună pentru personalul în industria gastronomiei de sistem.
Înregistrarea în baza de date se realizează pe baza următoarelor documente: cerere tip (se completează la sediul Agenției de Ocupare a Forței de Muncă), copie act de identitate sau pașaport (valabilitate minim 6 luni), C.V model Europass (cu fotografie) în limba germană, cazier judiciar în original din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni), adeverință de la medicul de familie, cu mențiunea "Clinic sănătos/Apt pentru muncă". 
Taguri

Comentează știrea

mihaela
31 august 2015
Castiguri rapide si sigure

Nou! Castiguri imediate, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem pentru toate localitatile tarii o oferta exceptionala de colaborare in timpul liber sau full-time, la alegere, cu castiguri urgente, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), chiar din prima luna. Cerem maxima seriozitate si dorinta de a castiga! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei