Vreme însorită, dar rece, la Constanța

de Andreea PERHAIȚĂ Marţi, 05 Martie 2013 209
Vremea este încă destul de rece la Constanța. Astăzi, cerul va fi senin, dar temperatura maximă nu va depăși 3 grade Celsius. Peste noapte va fi chiar ger, cu -1 grad Celsius în termometre și condiții de ceață. 
Meteorologii ne aduc însă vești bune și ne spun că de mâine se mai încălzește. Miercuri, vremea va fi însorită, cu maxime de 7 grade Celsius, iar de joi se vor înregistra chiar și 14 grade Celsius. 
Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în Dobrogea, vremea se va încălzi începând din 6 martie, devenind caldă pentru această perioadă între 7 și 11 martie, când maximele termice se vor situa în medie în jurul valorii de 12 grade Celsius. 
În intervalul 12 - 14 martie temperaturile diurne vor marca o scădere accentuată, până la valori medii de 5 - 6 grade Celsius, dar vor crește ușor începând din 15 martie. Temperaturile minime se vor situa în medie în jurul valorii de 6 grade Celsius, în intervalul 8 - 12 martie, iar în rest vor fi apropiate de 0 grade, chiar ușor negative în nopțile de 5 și 6 martie.
Începând din 9 martie până la sfârșitul intervalului temporar vor fi precipitații slabe cantitativ, sub formă de ploaie.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei