Zece Oameni de Valoare pentru Constanța. A început perioada de votare!

de Andreea NĂSTASE Miercuri, 06 Ianuarie 2016 235
Începând de astăzi, constănțenii pot vota cei Zece Oameni de Valoare pentru Constanța. Reprezentanții Asociației Clubul Isis, organizatorul acestui eveniment, anunță crearea unui nou sistem de votare ce implică crearea unui cont (necesită introducerea unor date cu caracter personal și alegerea unei parole), urmată de posibilitatea de votare cu acces direct către panoul cu nominalizările ediției de anul acesta.
Revenirea în site, zilnică, pentru votarea preferatului presupune introducerea datelor de log in (email și parolă), o procedură ce nu va dura mai mult de 10 secunde.
Voturile acestea sunt gestionate în timp real și astfel se vor împiedica tentativele de fraudă - încercările de fraudare vor duce la anularea voturilor și blocarea utilizatorilor.
"Este foarte important ca fiecare membru al acestei societăți să conștientizeze importanța implicării în folosul comunității dincolo de activitățile cotidiene și să acționeze în acest sens. Evoluția societății în care trăim se poate realiza numai prin implicare constructivă. Distrugerea moralității nu va putea face niciodată acest lucru", a precizat dr. Mohamed Zaher, președintele Asociației Clubul Isis. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei