Andreea Raicu, despre Gala Premiilor Gopo: "80 % dintre participanți au ignorat codul vestimentar"

241
Andreea Raicu a relatat, într-o postare pe blogul său, dezamăgirile pe care le-a simțit în legătură cu Gala Premiilor Gopo, la care a participat luni seară, informează Libertatea.ro.

"Pe invitație a fost trecut codul vestimentar: black tie, ceea ce înseamnă ținută de gală: smoking la domni și rochie lungă la doamne. Mărturisesc că eram extrem de curioasă să văd dacă lucrurile au evoluat de la prima ediție unde codul vestimentar fusese complet ignorat așa încât doar eu și încă o doamnă am ajuns la eveniment în rochie lungă, iar restul lumii era în jeanși, pulovere, pantofi sport. (...) Ei bine, la premiile Gopo din acest an, nu toată lumea a considerat semnificativ acest amănunt așa că 80 % din participanții la acest eveniment au ignorat cu desăvârșire codul vestimentar. Ce-i drept, cei 20 % arătau frumos, dar nu îndeajuns încât acest eveniment să arate impecabil", a povestit Andreea Raicu, pe blog.

De asemenea, frumoasa brunetă a relatat și un moment delicat petrecut în momentul decernării premiului pentru cel mai bun film. "Seara s-a terminat trist. Știu că am spus că voi aminti doar lucrurile bune, dar n-am cum să ignor acest incident. La anunțarea premiului pentru cel mai bun film al anului 2010, din spatele sălii s-au auzit huiduieli asemănătoare celor de pe stadion. Deplasat moment...ca să nu spun mai mult. Trist este că aceste huiduieli veneau tocmai de la criticii de film, nemulțumiți de decizia juriului", a notat Andreea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.2763 secunde