Marius Șumudică rămâne antrenorul Farului

607

Articole de la același autor

Giani Nedelcu, patronul Farului, a declarat, astăzi, că, în urma unei discuții cu lotul de jucători, s-a luat decizia ca Marius Șumudică să rămână antrenorul echipei.
Nedelcu a avut astăzi o întrevedere de o oră cu jucătorii, în vestiar, în care le-a promis că, până joi, toate restanțele financiare vor fi achitate. Fotbaliștii au acceptat să se antreneze, sub comanda secundului Radu Crețulescu, iar de mâine se va prezenta la echipă și Marius Șumudică.
"A fost o ruptură între patronat și echipă, fostul președinte executiv, Mircea Crainiciuc, nefăcând bine legătura între cele două părți, cum au spus și jucătorii. Dar acum suntem aproape cu fotbaliștii, am vorbit cu ei, ne-am înțeles și sperăm să fie bine. Totuși, nu domnul Crainiciuc a fost buba la Farul, ci rezultatele, pe care ni le asumăm toți", a declarat Giani Nedelcu.
În urma neinstalării ca președinte a lui Marcel Lică, Farul se află în continuare în căutarea unei persoane care să ocupe acest post. Altfel, săptămână aceasta, sunt așteptați la echipă doi atacanți brazilieni. Amănunte, în ziarul nostru de mâine.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 4.0981 secunde