Concurs Udrea face valuri în Parlament: ședința Camerei Deputaților a fost suspendată

710

Articole de la același autor

Ședința Camerei Deputaților unde se discută raportul Udrea a fost suspendată marți de președintele Camerei, Roberta Anastase.

Elena Udrea a depășit timpul regulamentar ce i-a fost alocat, consumând practic și timpul de dezbatere alocat partidelor. După intervenția lui Udrea, Anastase a declarat închisă ședința specială, anunțând că se trece la ședința de plen obișnuit.

Potrivit Realitatea.net, scandalul a pornit în momentul în care plenul Camerei Deputaților trebuia să voteze raportul comisiei de anchetă asupra activității ministrului Elena Udrea la Ministerul Turismului. Ședința Camerei Deputaților a fost suspendată, după ce deputații PNL și PSD ieșit din sală și au cerut convocarea conducerii Camerei.

"Cele două grupuri parlamentare au decis să nu respecte programul de lucru aprobat, care prevedea ca la această oră să avem vot final. Va fi reprogramat saptămâna viitoare, din nou, prin acordul Biroului Permanent cu liderii de grup. Regulamentul spune ca modificarea ordinii de zi se poate face doar în cazuri excepționale", a spus președintele Camerei Deputaților după suspendarea ședinței.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6729 secunde