11 cadavre decapitate, cu un MESAJ SCRIS lângă ele

184
11 cadavre decapitate, cu un MESAJ SCRIS lângă ele - 646x404-1417161336.jpg

Articole recomandate

Cel puțin 11 cadavre decapitate prezentând urme de arsuri și de gloanțe au fost găsite joi pe marginea unui drum din statul mexican Guerrero (sud), în apropierea locului unde 43 de studenți au dispărut la sfârșitul lui septembrie, potrivit Mediafax.

"În această dimineață (joi), (autoritățile) au găsit cadavrele a 11 persoane care, pe lângă faptul că au fost executate, au fost decapitate, iar unele dintre ele arse", pe un drum în apropiere de Chilapa, la câteva ore după producerea unui incident armat în zonă, a anunțat pentru AFP o sursă din cadrul Guvernului statului.

Un mesaj lăsat lângă cadavre adresat grupării criminale Los Ardillos anunța: "Iată resturile voastre", a adăugat această sursă, sub acoperirea anonimatului.

Un ofițer din cadrul poliției a precizat că trupurile neînsuflețite prezentau răni cauzate de gloanțe de mare calibru. Victimele păreau a avea aproximativ 20 de ani.

Acest nou masacru are loc în apropierea zonei unde 43 de studenți au fost răpiți și probabil masacrați de membri ai unei grupări criminale și chiar în ziua în care președintele mexican Enrique Peña Nieto, afectat de șocul generat de aceste dispariții, urma să facă o serie de anunțuri privind restabilirea securității în țară.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 20 Octombrie 2014
Stire din Eveniment : Bărbat găsit mort în cadă
Vineri, 19 Septembrie 2014
Stire din Eveniment : Cadavru găsit pe plaja din Năvodari
Pagina a fost generata in 0.4968 secunde