Concurs 18 milioane euro pentru sistemul informatic național de semnalări

277

Articole de la același autor

Oficiul de Plăți și Contractare Phare din cadrul Ministerului de Finanțe va organiza în 2 februarie o licitație pentru implementarea sistemului informatic național de semnalări, valoarea estimată a contractului fiind de 17,9 milioane euro, potrivit anunțului publicat pe www.e-licitatie.ro.
"Obiectul contractului este de furnizare a unui sistem care cuprinde toate componentele hardware, software, precum și servicii privind dezvoltarea software-ului aferent acestuia și furnizarea documentației, a procedurilor de instalare, configurare, pregătire și, de asemenea, orice produs rezultat cu ocazia dezvoltării și implementării Sistemului Informatic Național de Semnalări", se arată în anunțul de participare publicat pe sistemul electronic de achiziții publice.
Ministerul a anunțat că durata contractului, care este finanțat din fonduri nerambursabile prin Facilitatea Schengen, este de la 2 martie 2009 până la 30 iunie 2010, iar beneficiari sunt Direcția Generală Schengen și Direcția Generală pentru Comunicații și Tehnologia Informației din cadrul Ministerului de Administrație și Interne. 
Firmele interesate trebuie să depună o scrisoare de garanție bancară de participare de 358.000 euro, în original, valabilă 90 zile de la data limita de depunere a ofertelor. Garanția de bună execuție este de 10% din valoarea contractului fără TVA.
Potrivit anunțului, va fi aleasă oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic.
Sistemul Informatic Național de Semnalări (SINS) reprezintă sistemul de informații creat la nivel național care, la data aderării României la Convenția de punere în aplicare a Acordului Schengen, va furniza date către Sistemul Informatic Schengen (SIS), în conformitate cu reglementările europene în materie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.8465 secunde