Adrian Mititelu Jr., internat de urgență la spitalul Floreasca. „Era foarte supărat, dar nu e vorba de suicid”

248
Adrian Mititelu Jr., internat de urgență la spitalul Floreasca. „Era foarte supărat, dar nu e vorba de suicid” - adrian-mititelu-jr-1713700992.png

Articole de la același autor

Adrian Mititelu Jr. (26 de ani) este internat la Spitalul de Urgență Floreasca, din București. Conform tatălui lui, de vină ar fi o supradoză de pastile antidepresive.


Familia Mititelu are probleme mari decât situația lui FCU Craiova, echipă aflată pentru moment pe loc direct retrogradabil. Adrian Jr. a ajuns sâmbătă noapte la spital, internat de urgență. Tatăl acestuia a venit cu o primă variantă.
„Era foarte supărat în ultima perioadă. Lua pastile antidepresive. A luat cu una mai mult decât ar fi trebuit și din această cauză e la spital. N-a fost vorba în niciun moment de suicid”, a spus Adrian Mititelu senior, potrivit gsp.ro


Bogdan Oprița, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență Floreasca, a confirmat informația: „Da, pacientul Adrian Gigi Mititelu este la noi în spital. Nu vă pot da mai multe amănunte despre starea sa, dar confirm că este internat la spitalul Floreasca".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8598 secunde