Concurs Adrian Năstase, transferat la Jilava

545
Adrian Năstase, transferat la Jilava - adriannastase-1343056144.jpg

Articole recomandate

Adrian Năstase a fost transferat săptămâna trecută, în 17 iulie, în Penitenciarul - Spital București Jilava prin transfer de la Penitenciaru l- Spital București Rahova, scrie Newsin.
Starea fostului premier s-ar fi îmbunătățit în ultimele zile. Potrivit purtătorului de cuvânt al Penitenciarului Spital București Jilava, Daniela Popescu, Adrian Năstase a fost internat în unitate în 17 iulie, prin transfer de la Penitenciarul Spital București Rahova. "Transferul s-a realizat datorită afecțiunilor medicale cronice de care suferă, ținându-se cont inclusiv de recomandările medicilor specialiști", a precizat Daniela Popescu.
Adrian Năstase este cazat în Secția Boli Interne, cu o altă persoană privată de libertate, într-o cameră prevăzută cu șase paturi și grup sanitar propriu, se arată într-un comunicat de presă de luni al Penitenciarului Spital București Jilava.
Fostul premier Adrian Năstase a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova și "înmatriculat", în 29 iunie, cu numărul N0049. Deținutul a primit un card unde familia și apropiații aprobați pe listele de vizitare pot depune bani cu care poate vorbi la telefon și își poate cumpăra alimente. Năstase, condamnat la doi ani de închisoare cu executare, a ajuns, pe 25 iunie, la ora 22.40, cu ambulanța, la Spitalul Penitenciar Rahova, după ce a fost externat de la Spitalul Floreasca din Capitală, unde a fost preluat de polițiști

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2484 secunde