Afganistan: Cel puțin 12 morți și peste 60 de răniți într-un atentat la Kabul

83
Afganistan: Cel puțin 12 morți și peste 60 de răniți într-un atentat la Kabul - srcadapt960highafghanistanheratc-1440263935.jpg

Articole recomandate

Cel puțin 12 persoane, inclusiv trei angajați civili ai NATO, au fost ucise și alte peste 60 au fost rănite sâmbătă într-un atentat sinucigaș comis împotriva forțelor străine la Kabul, relatează Agerpres.ro.



Deflagrația, care s-a auzit pe o rază de mai mulți kilometri, s-a produs la ora locală 16,00, în cartierul rezidențial Macroyan, în apropierea unui spital, potrivit poliției judiciare din Kabul.

Atacul, care nu a fost revendicat deocamdată, ''a vizat un convoi de vehicule care transporta civili angajați în cadrul operațiunii ''Sprijin horărât'', a declarat pentru AFP colonelul american Brian Tribus, purtător de cuvânt al misiunii NATO în Afganistan. ''Un angajat civil al misiunii și-a pierdut viața pe loc și alți doi au murit ca urmare a rănilor'', a adăugat colonelul american, fără să precizeze cetățenia lor.

Aproximativ 13.000 de soldați ai NATO și mai multe mii de angajați civili sunt încă desfășurați în Afganistan în cadrul misiunii ''Sprijin hotărât''.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4423 secunde