Klaus Iohannis, în vizită oficială în SUA, la sesiunea Adunării Generale a ONU

105
1
Klaus Iohannis, în vizită oficială în SUA, la sesiunea Adunării Generale a ONU - klausiohannis-1440253184.jpg
Președintele Klaus Iohannis va face, în luna septembrie, o deplasare oficială de aproximativ o săptămână în Statele Unite ale Americii, undeva va participa la sesiunea Adunării Generale a ONU, care va avea loc la New York.


Vizita președintelui este programată în a doua jumătate a lunii septembrie, sesiunea Adunării Generale a ONU începând pe 15 septembrie, informează Realitatea.net.

Potrivit programului de până în acest moment, Klaus Iohannis nu are stabilită o vizită și la Casa Albă sau o întrevedere cu președintele Barack Obama.

Sesiunea Adunării Generale a ONU se va desfășura în perioada 15 septembrie - 6 octombrie, la New York, subiectul principal al discuțiilor fiind agenda Națiunilor Unite post 2015, care va stabili strategia organizației mondiale pe următorul deceniu și jumătate.


Comentează știrea

consuela
22 august 2015
URGENT

Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala. -Proiectul este lansat de curand si are mari perspective. -NU este necesara niciun fel de experienta! -Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii. -Lucrati intr-un mediu placut, proactiv. -Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic. -Oferim sanse reale de avansare in cariera! -Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale. -Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. -Programul de lucru este flexibil. -Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. -Sunt suficiente studiile medii. -Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. -Solicitati acum mai multe detalii trimitand mesajul PROIECT la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5237 secunde