Traian Băsescu: "PNL e un partid moluscă"

101
Traian Băsescu:

Articole de la același autor

Fostul președinte Traian Băsescu a afirmat că actualul șef al statului, Klaus Iohannis ,a procedat corect cerând Parlamentului reexaminarea Codului Fiscal, întrucât reducerea de TVA trebuie să fie ponderată, el acuzând inconsecvența liberalilor pe acest subiect și precizând că PNL e un partid moluscă.

"Aici oamenii ăștia sunt de un ridicol total, mi-aduc aminte când îi săreau în cap lui Victor Ponta că nu-i bine reducere de la 24 la 20 la TVA, ci trebuie de la 24 la 19, să facă dreptate. Pân' la urmă, Ponta a coborât la mintea lor și le-a dat 19 la TVA în Codul Fiscal. Au votat în unanimitate Codul Fiscal, iar acum liberalii s-au răsucit, cu ce argumente oare și care-i seriozitatea?", a spus el.

Totodată, Traian Băsescu a adăugat că a constatat acum că "PNL, comparativ cu PD, este mult mai flexibil și mai fără coloană vertebrală".

"PNL este un partid moluscă, care își agită coloana vertebrală în funcție de curentul, vântul care bate de la Cotroceni sau de oriunde. În locul lor, mi-aș fi menținut punctul de vedere, pentru că au și cerut să se reducă la 19% și rămânea să-și asume pe urmă, la buget, prostia pe care au votat-o. Mai aveau șansa să-și corecteze prostia la bugetul de stat pentru anul 2016", a adăugat el, citat de Agerpres.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2932 secunde