Băsescu: Avem prea mulți judecători timorați

131
2
Băsescu: Avem prea mulți judecători timorați - basescu1-1439801771.jpg

Articole de la același autor

Fostul președinte Traian Băsescu a susținut că în momentul de față sunt prea mulți judecători "timorați", iar unele rechizitorii ale procurorilor sunt "editoriale".

"A fost o perioadă în care au trebuit încurajați profund procurorii pentru a avea curaj să deschidă dosare. Am uitat însă că justiția o fac judecătorii. Din păcate, în momentul de față avem prea mulți judecători timorați. Ei trebuie încurajați, să aibă curaj să fie de acord sau să nu fie de acord cu rechizitoriile procurorilor. Am văzut destule rechizitorii care, vorba maestrului Cristoiu, sunt editoriale. Fără probe, sunt doar păreri. Și am văzut și instanțe care nu au avut curaj să treacă peste punctul de vedere al procurorilor", a declarat Traian Băsescu, citat de Agerpres. 


Fostul șef al statului a spus că trebuie militat pentru întărirea autorității și autonomiei judecătorilor, afirmând despre aceștia că sunt "Dumnezeul justiției". 



Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

teroarea
10 octombrie 2015
basista

Ah unde ce mai judecata facea EmilianEVA!.Popor nenorocit nu mai alegeti ciumpalaci si.mascarici ca o sa suferti.Un inculpat vrea sa se.resusciteze o.banda de.hoti care anenorocit romania.Daca era in alta tara ca un pres care a facut atat rau era scuipat.Da a fost scuipat la rwferendum cand poporul la scuipat dat .....a castigat la masa verde cu "sistemul"

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6766 secunde