Băsescu se dezlănțuie. Atac asupra cuplului Ponta-Teodorovici

91
Băsescu se dezlănțuie. Atac asupra cuplului Ponta-Teodorovici - basescu19-1437900257.jpg

Articole de la același autor

Fostul președinte Traian Băsescu avertizează că măsurile populiste pe care le pregătește "cuplul de iresponsabili" Ponta-Teodorovici, pentru anul electoral 2016, vor avea un impact negativ ce ar putea aduce "dezastrul" în anii următori. 

Într-o postare pe Facebook, Băsescu susține că "România a beneficiat de două cupluri de iresponsabili majori în guvernele ultimei decade", riscând acum să ajungă, din nou, în criză economică, astfel încât "drumul bătătorit de greci pare a începe să fie înțeles și de români".

"Primul este cuplul consacrat Tăriceanu-Vosganian, iar al doilea, în curs de afirmare și consolidare, este Ponta – Vîlcov/Teodorovici. Primul cuplu, alături de BNR și băncile comerciale, au aruncat țara în aer (le duduia economia în cap) generînd o creștere economică explozivă, dar nesustenabilă, bazată pe un consum deșănțat în anii 2007-2008. Așa au vrut liberalo-socialiștii să câștige alegerile din 2008, sacrificînd țara", spune fostul președinte.

El precizează că efectul a fost "prăbușirea dramatică a economiei din anul 2009", iar cei care au avut de suferit au fost românii care au traversat perioada dificilă din 2010-2011.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2811 secunde