Băsescu: "Președintele Iohannis greșește"

173
1
Băsescu:

Articole de la același autor

Traian Băsescu, fostul șef al statului, a declarat că președintele Klaus Iohannis a greșit când și-a pus ''apropiați șefi de servicii secrete: 


"În numele interesului național nu faci jocul unui președinte care, după părerea mea, greșește că și-a pus apropiați șefi de servicii și va plăti factura acestui lucru, și cu Hellvig, și cu Mihai-Răzvan Ungureanu, deși nu contest calitățile niciunuia dintre ei pentru a conduce aceste servicii". Băsescu a explicat că Iohannis greșește "pentru că de multe ori acțiunile serviciilor îi vor fi puse în cârcă", potrivit Agerpres.


Comentează știrea

rodica
4 iulie 2015
castiguri din prima luna!

Castigati bani chiar acum, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam de urgenta persoane serioase care sa colaboreze cu noi intr-o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Oferim si cerem seriozitate absoluta! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6398 secunde