Al-Qaida plănuiește atacuri teroriste în Europa, în preajma Crăciunului

227
Al-Qaida plănuiește atacuri teroriste în Europa, în preajma Crăciunului - h515151371806fd5500-1417529681.jpg

Articole recomandate

Teroriștii complotează să arunce în aer cinci avioane de pasageri europene în cadrul unor atacuri coordonate de tipul celor din 11 septembrie 2001, plănuite să aibă loc la Londra și în alte orașe mari din Europa în perioada Crăciunului, relatează Daily Express, în ediția electronică. Complotul, despre care se știe de aproximativ două luni, ar implica islamiști cu misiunea de a introduce bombe la bordul unor avioane care se deplasează către destinații europene majore, înainte de Crăciun.

"Amenințarea vizează Europa. Statele Unite și-au îmbunătățit măsurile de securitate pe durata verii dar noi nu am făcut acest lucru. Toată lumea se așteaptă la ceva catastrofal foarte curând", a adăugat sursa citată.

"Ni s-a spus că sunt vizate cinci avioane într-o lovitură importantă înainte de Crăciun", a declarat o sursă din cadrul serviciilor de securitate aeroportuare. "Am avut multe amenințări, dar aceasta aproape că a dus la interzicerea bagajelor de mână pentru toate companiile. Amenințarea este încă actuală și reală", a adăugat sursa citată.

Această amenințare ar fi fost descoperită de ofițeri din cadrul serviciilor de informații americane care se tem că în pofida eliminării unor importanți fabricanți de bombe ai Al-Qaida, există celule latente care pregătesc un scenariu apocaliptic, scrie puterea.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 05 Septembrie 2014
Stire din Actual : Al-Qaida SE EXTINDE!
Vineri, 25 Iulie 2014
Stire din Actual : Atac terorist în Norvegia!
Joi, 13 Noiembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Începe postul Crăciunului
Pagina a fost generata in 1.2615 secunde