Liderul Al-Qaida îndeamnă la răpirea occidentalilor

152
1
Liderul Al-Qaida îndeamnă la răpirea occidentalilor - aymanalzawahiri-1398494221.jpg

Articole recomandate

Liderul Al-Qaida, Ayman al-Zawahiri, a îndemnat din nou la răpirea occidentalilor, în special americani, pentru a obține eliberarea deținuților jihadiști, a anunțat vineri centrul american de monitorizare a site-urilor islamiste SITE.


În partea a doua a unui interviu acordat As-Sahab, organul mediatic al Al-Qaida, liderul Al-Qaida a fost întrebat despre modul în care "musulmanii și mujahedinii" ar trebui să acționeze pentru a elibera combatanții deținuți.


"Eu le recomand să captureze occidentali, în special americani, pentru a-i schimba cu prizonieri" jihadiști, a afirmat el.


Recent, Ayman al-Zawahiri, a dezmințit că și-a schimbat ideologia, așa cum îl acuză un grup de jihadiști, și a făcut apel la unitate împotriva regimului lui Bashar al-Assad.


Această declarație are loc în timp ce un război fratricid între grupări armate a provocat deja mii de morți din ianuarie în zonele din nordul țării care au ieșit de sub controlul Damascului.


Zawahiri a afirmat că regimul sirian s-a infiltrat în grupările jihadiste pentru a crea diviziuni, potrivit SITE, care a tradus interviul oferit As-Sahab, organismul mediatic al Al-Qaida, scrie Mediafax.


Comentează știrea

europeanu
26 aprilie 2014
centura cu bomba

Lasa ca vine iusuf si rezolva el din iran situatia...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5077 secunde