Alegeri În Polonia. O candidată se dezbracă pe net

562
1
Alegeri În Polonia. O candidată se dezbracă pe net - alegeripolonia-1318004279.jpg
Duelul dintre liberali și conservatori se anunță strâns la alegerile legislative din 9 octombrie din Polonia, dar o sănătate economică relativ bună a acestei țări într-o Europă afectată de criza datoriilor îi oferă un avantaj echipei premierului Donald Tusk.

Potrivit ultimului sondaj, Platforma Civică (PO) a premierului liberal și proeuropean se va clasa pe primul loc, cu 36 la sută din voturi.

Formațiunea este urmată îndeaproape de principalul său rival, partidul conservator Lege și Justiție (PiS), creditat cu 32 la sută din voturi.

Rusofob, germanofob și eurosceptic, acest partid este condus cu mână de fier de fostul premier Jaroslaw Kaczynski, fratele geamăn al președintelui Lech Kaczynski, care a murit la 10 aprilie 2010 într-o catastrofă aeriană la Smolensk, în Rusia.

În același timp, o candidată la alegerile parlamentare din Polonia s-a folosit de toate armele pentru a-și atrage voturi, inclusiv de corpul său. Tânăra de 23 de ani a lansat un clip electoral în care se dezbracă.

Sloganul este "Vrei mai mult? Votează Alianța Democratică. Doar noi suntem capabili să îți oferim mai mult." Evident dacă va atrage voturi în plus pentru partidul său nu va fi grație sloganului. Katarzyna Lenart spune că electoratul tânăr nu mai este interesat de politică, iar un clip scandalos era singura modalitate de a-i atrage atenția. Deși s-a folosit de o metodă neconvențională, tânăra, absolventă a Facultății de Științe Politice, speră să aibă ceva mai mulți simpatizanți. Și dacă nu o vor vota cu siguranță s-a ales cu statutul de vedetă pe internet.

Comentează știrea

y
9 octombrie 2011
S-a demonstrat ca este adevarat !

Cu totii stiam ca politicieni sunt niste curve meschine....acum au ajuns la ultimul nivel, se prostituiaza pe fatza !

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Octombrie 2011
Stire din Actual : Românii care au îngrozit Norvegia
Sâmbătă, 08 Octombrie 2011
Stire din Actual : De ce se teme FBI
Sâmbătă, 08 Octombrie 2011
Stire din Actual : Cine a câștigat Premiul Nobel pentru pace
Sâmbătă, 08 Octombrie 2011
Stire din Actual : Soldați americani răniți în Germania
Sâmbătă, 08 Octombrie 2011
Stire din Actual : Au început alegerile legislative în Polonia
Pagina a fost generata in 0.4494 secunde