Alertă de securitate pe aeroportul din Belfast

337

Articole recomandate

Poliția și experții geniști au exa-minat sâmbătă un vehicul suspect parcat la aeroportul internațional din Belfast, unde a fost declanșată o alertă de securitate, relatează BBC News Online, potrivit Mediafax.
Vehiculul suspect, aflat într-o parcare de la aeroport care permite staționarea de lungă durată, a fost descoperit sâmbătă după-amiază.
Cursele aeriene nu au fost afectate de acest incident, însă călătorii au fost sfătuiți să discute cu companiile aeriene pentru mai multe informații.
Alerta nu are legătură cu coletele-capcană descoperite vineri în avioane cargo din Dubai și Marea Britanie, cu destinația Statele Unite.
Pe de altă parte, poliția a informat că obiectul suspect descoperit sub un pod feroviar din comitatul Armagh, în Irlanda de Nord, era o bombă.
Geniștii militari au dezamorsat dispozitivul exploziv, descoperit într-un butoiaș de bere lăsat pe un drum din Lurgan, efectuând mai multe explozii controlate. Dispozitivul conținea mai mult de 40 de kilograme de explozibile artizanale.
Mai multe familii care au fost evacuate din locuințele lor vineri au primit permisiunea de a reveni.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 01 Noiembrie 2010
Stire din Actual : Ucrainenii au ieșit, ieri, la vot
Pagina a fost generata in 1.6791 secunde