Ucrainenii au ieșit, ieri, la vot

255
Ucrainenii au ieșit, ieri, la vot - 9164b87f5463cad5ca2cc519dc8e50ec.jpg

Articole recomandate

Alegătorii ucraineni au fost chemați la urne ieri, pentru a vota în cadrul alegerilor locale și regionale, considerate un test pentru președintele Viktor Ianukovici, relatează Mediafax care citează RIA Novosti.
Partidul Regiunilor (pro-prezidențial), care nu deține majoritatea absolută în Parlament, va încerca să își consolideze pozițiile în țară. Alegerile sunt considerate de asemenea o repetiție înaintea scrutinului parlamentar care va urma.
Iulia Timoșenko, candidatul perdant în alegerile prezidențiale din anul acesta, a acuzat deja Partidul Regiunilor de fraudă, afirmând că buletine de vot false au fost tipărite, iar susținătorii săi au fost supuși la presiuni pentru a se retrage din cursa electorală.
Partidele de opoziție au acuzat de asemenea Partidul Regiunilor că folosește "resurse administrative", inclusiv planuri de a transporta alegătorii la secțiile de vot cu vehicule ale statului. Au existat și informații potrivit cărora alegători care sunt angajați la stat au fost supuși presiunilor pentru a vota candidații Partidului Regiunilor.
Ianukovici a respins toate acuzațiile și a afirmat că orice fraudă electorală va fi tratată cu severitate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.0334 secunde