ALERTĂ RĂPIRE! Fetița de doi ani, dispărută de o săptămână, ar fi fost văzută alături de două românce

217
ALERTĂ RĂPIRE! Fetița de doi ani, dispărută de o săptămână, ar fi fost văzută alături de două românce - posibil-rapire-1712052451.jpg

Articole de la același autor

Au apărut noi imagini în cazul fetiţei dispărute din Serbia, dintr-o localitate foarte aproape de ţara noastră. Un clip video cu o fetiţă care seamănă cu cea dată în urmărire a fost făcut în Viena.

Un martor sârb a filmat sâmbătă două femei şi o fetiţă cu o înfăţişare asemănătoare, care aşteptau într-o staţie de tramvai. Martorul care a trimis imaginile poliţiei sârbe le-a declarat anchetatorilor că femeile vorbeau limba română.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei din Viena le-a declarat reporterilor sârbi că nici femeile şi nici copila din imagini nu au fost identificate.

Imaginile care circulă în mediul online încă de duminică au fost distribuite de jurnaliştii din Austria dar şi de către cei din Serbia.

În imagini se vede o fetiţă, cu o înfăţişare asemănătoare celei dispărute de o săptămână din Serbia, dintr-o localitate aflată la graniță cu România.

Danka Ilic are aproape 2 ani. În imaginile devenite virale se observă două femei care o însoţesc pe copilă. Sunt distante.

Filmarea a fost făcută, potrivit jurnaliştilor din Serbia, de un cetăţean sârb stabilit în Viena, în apropierea staţiei de metrou Schöttenring.

Poliția austriacă l-a interogat, încercând să clarifice toate circumstanțele legate de modul în care a fost realizat videoclipul.

Deoarece au apărut informații că ea se află în compania a doi cetățeni români. Atunci Ambasada Serbiei în Austria a chemat toți cetățenii să îi contacteze dacă au informații, mai scrie antena3.ro


Citeşte şi Mobilizare de forţe pentru găsirea unui copil de doi ani dispărut fără urmă!


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3954 secunde