Alertă teroristă la Bruxelles. Un bărbat care purta o centură cu explozibil, reținut

420
Alertă teroristă la Bruxelles. Un bărbat care purta o centură cu explozibil, reținut - alertateroristabruxellesnivelred-1466491239.jpg
Autoritățile belgiene au intrat în stare de alertă, de dimineață, în urma unui anunț potrivit căruia o bombă ar fi fost plasată într-un centru comercial din Bruxelles. Forțele speciale au încercut centrul comercial City 2 și au decis să închidă traficul pe Boulevard du Jardin Botanique a fost inchis, scrie La Libre, citată de Ziare.com. Anunțul cu bombă vine în condițiile în care, recent, belgienii au anunțat că au dejucat un atentat terorist care urma să aibă loc la Bruxelles. Pe acest fond, în Belgia, se menține nivelul de alertă trei din patru, scrie realitatea.net




UPDATE - Media belgiană informează că într-un centru comercial din Bruxelles are loc o operațiune antiteroristă, după ce a fost declanșată o alertă cu bombă. 


Primul ministru belgian, Charles Michel, a declarat că situația este foarte serioasă și a cerut convocarea Consilului de Securitate Națională.


Incidentul s-a produs în City2 Shopping Mall, în centrul capitalei belgiene. Centrul comercial a fost evacuat, iar circulația în jurul acestuia a fost blocată, geniștii controlează clădirea.


Un suspect a fost reținut în acest caz, unele surse menționând faptul că acesta avea asupra sa o centură cu explozibil.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4108 secunde