Alipirea Crimeii la Rusia - Angela Merkel anunță o extindere a listei cu persoane sancționate de UE

122
1
Alipirea Crimeii la Rusia - Angela Merkel anunță o extindere a listei cu persoane sancționate de UE - kanzlerinangelamerkelcdufrauenqu-1395314107.jpg

Articole recomandate

Uniunea Europeană va extinde lista cu personalități ruse și ucrainene proruse vizate de interdicția privind vizele și de blocarea bunurilor, a anunțat cancelarul german Angela Merkel, lăsând totodată deschise porțile pentru sancțiuni economice în cazul escaladării situației, relatează AFP.


șefii de stat și de guvern din Uniunea Europeană vor stabili sancțiunile /etapei a doua/ decise în urmă cu două săptămâni /.../. Printre ele figurează o extindere a listei cu persoanele vizate de interdicția privind vizele și de blocarea bunurilor'', a declarat joi dna Merkel în Bundestag /Camera inferioară a parlamentului federal/.


''În caz de escaladare /a situației/, suntem pregătiți în fiecare moment să trecem la etapa a treia a sancțiunilor și va fi vorba, fără nici o îndoială, de sancțiuni economice'', a adăugat dna Merkel, cu câteva ore înainte de reuniunea șefilor de stat și de guvern europeni de la Bruxelles.


Alipirea Crimeii la Rusia cere ''un răspuns ferm și unit din partea Europei și a partenerilor săi'', a afirmat cancelarul german, citează Agerpres.


Comentează știrea

Papu
21 martie 2014
Tavariscii Putina

Eu unul zic să vă găndiți de două ori înainte să dați sanctiuni Rusiei. Tătuka Putina stă cu mâna pe robinetul de gaz . Atunci când d-l Băsescu a încercat să vă convingă că proiectul Nabuco e o necesitate și o siguranță pentru Europa , l-ați refuzat. Acum tătuka Putina vă șantajează după bunul plac. Așa vă trebuie mamelucilor.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4742 secunde