Ambasada de la Paris solicită prezentarea de scuze pentru subiectul despre români

433
1
Ambasada de la Paris solicită prezentarea de scuze pentru subiectul despre români - omar099-1340458183.jpg
Ambasada României la Paris a înaintat o scrisoare de protest ministrului francez al Educației în legătură cu subiectul de drept din 2012 de la bacalaureatul francez, care conținea exprimări denigratoare la adresa cetățenilor români, solicitând prezentarea de scuze și sancționarea celor responsabili.

"În legătură cu subiectul de drept din 2012 de la bacalaureatul francez pentru Științe și Tehnologia Managementului (STG), Ambasada României la Paris a înaintat o scrisoare de protest către ministrul francez al Educației naționale, Vincent Peillon, prin care solicită prezentarea de scuze și sancționarea celor responsabili. Ministerul român al Afacerilor Externe consideră că respectivul subiect de examen conținea exprimări denigratoare la adresa cetățenilor români, riscând să genereze atitudini xenofobe", informează MAE, la solicitarea MEDIAFAX.

Ministerul reiterează că respinge cu fermitate orice formă de discriminare, stigmatizare colectivă și xenofobie, precum și utilizarea de mesaje sau stereotipuri cu caracter discriminatoriu la adresa cetățenilor români.



Comentează știrea

pespu
25 iunie 2012
cere si care e schema?

poata sa ceara scuze s-a demonstrat ce e cu falsificatorii introdusi de basism si acoliti si de pdl .etc.. boc..etc blaga ..etc ..videanu

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5252 secunde